Tremeg DS2 – HV Manual DS1 (21-01-’24)

Afgelopen zondagmiddag stonden de dames van Manual tegenover Tremeg in Gemert. In de eerste minuten kwam Manual direct op voorsprong. De verdediging stond goed waardoor Tremeg weinig kansen kreeg. Met een ruime voorsprong van 6-11 gingen de dames uit Venray de rust in. Manual begon na de rust ook weer sterk en bouwden de voorsprong verder uit. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met een ruime zege van 14-25. Daarmee klimmen de dames naar de derde plek.

Doelpuntenmakers: Kiki Wessel (8), Tessa van Dalen (5), Jessie Manders (4), Kris van der Sanden (4), Guusje Wessel (2), Siobhan van der Groef, Karlijn van Els.

Het volgende duel staat gepland voor zaterdag 27 januari. Het studententeam E.S.Z.V. Oktopus uit Eindhoven is te gast in de Wetteling. Het duel in Eindhoven eindigde in 24-23, dus dat belooft een spannende pot.