Lido DS1 – HV Manual DS1 (26-05-’24)

Afgelopen zondag stonden de dames van Manual tegen de dames 1 van Lido in Heeze voor hun laatste wedstrijd in de veld competitie. De dames van Manual kwamen al snel op een 0-4 voorsprong. Maar daarna ging het aan het beide kanten wat moeizamer waardoor er weinig doelpunten werden gemaakt in de eerste helft. Dit resulteerde in een ruststand van 3-8 in het voordeel van Manual. In de tweede helft maakte de dames van Manual een paar mooie acties waardoor ze de voorsprong vergrootte. De verdediging stond goed bij de dames van Manual, waardoor het moeilijk werd om voor de dames van Lido er doorheen te komen. Dit resulteerde in een eindstand van 5-21 in het voordeel van Manual. Hierbij pakte de dames van Manual de laatste puntjes van het seizoen.

Doelpuntenmakers: Tessa van Dalen (5), Jessie Manders (3), Damini Sanichar (3), Rohini Sanichar (3), Guusje Wessel (3), Kris van der Sanden (2), Siobhan van der Groef, Kiki Wessel.