ESC’90 HS1 – HV Manual HS1 (21-01-’24)

De heren senioren van Manual mochten op zondagmiddag aantreden voor een uitwedstrijd tegen de heren van ESC’90 in Stein. Na een lange winterstop begon Manual de wedstrijd slordig met veel gemiste kansen en foute passes. Door het stevige duw- en trekwerk van de heren van ESC’90 kwam Manual niet goed in het spel en stond het bij rust flink achter: 13-6.

Na een tactische aanpassing in de verdediging wisten de heren van Manual zich terug te knokken in de tweede helft. Door een aantal onderscheppingen en snelle breaks wist Manual nog op gelijke hoogte te komen. Echter wist Manual, mede door een aantal slordigheidjes en wat discutabele beslissingen van de scheids, niet meer voorbij de tegenstander te komen. Zo eindigde deze frustrerende wedstrijd met een eindstand van 16-14 in het voordeel van ESC’90.

Aankomende zaterdagavond mag Manual zich opmaken voor een thuiswedstrijd tegen BSAC uit Maasbree.