HV Manual DS1 – The Flyers DS1 (14-01-’24)

Afgelopen zaterdagavond stonden de dames van Manual tegenover The Flyers in Venray. In de eerste minuten kwam Manual direct op voorsprong. De verdediging stond goed waardoor The Flyers weinig kansen kregen. Bovendien stopte Maud Vogelzangs veel van de balen die voorbij de dekking kwamen. Met een ruime voorsprong van 13-6 gingen de dames uit Venray de rust in. Manual begon na de rust ook weer sterk en bouwden de voorsprong verder uit. De wedstrijd eindigde uiteindelijk met een ruime zege van 25-14.

Doelpuntenmakers: Tessa van Dalen (7), Kiki Wessel (5), Jessie Manders (5), Guusje Wessel (2), Robbin Jans-Beken (2), Siobhan van der Groef, Karlijn van Els, Rohini Sanichar.

Zondag 21 januari spelen de dames een uitduel tegen de DS2 van Tremeg. Eerder dit seizoen werd met 15-16 nipt verloren van de ploeg uit Gemert. Dat betekent dat HV Manual gebrand zal zijn op revanche.