HV Manual DS1 – Blauw Wit DS1 (12-05-’24)

Afgelopen zondag stonden de dames van Manual tegenover de dames van Blauw Wit. De dames van Manual kwamen al snel op een achterstand van, maar vochten zich goed terug waardoor het gelijk op ging. Er werden een paar mooie acties. Maar aan het einde van de eerste helft kwamen de dames van Blauw Wit op voorsprong. Hierdoor resulteerde het in een ruststand van 8-11 In de tweede helft maakte de dames van Manual een paar mooie acties waardoor ze op voorsprong kwamen. Beide teams hadden een goede verdediging. Op het einde pakte de dames van de Blauw Wit toch weer de voorsprong. Dit resulteerde dit in een eindstand van 17-20. Hiermee lieten de dames van Manual de punten liggen.

Doelpuntenmakers: Guusje Wessel (6), Kiki Wessel (6), Kris van der Sanden, Karlijn van Els, Robbin Jans-Beken, Tessa van Dalen.