HV Manual HS1 – BSAC HS1 (27-01-’24)

Op 27 januari vond in sporthal de Wetteling de handbalwedstrijd plaats tussen HV Manual en BSAC uit Maasbree. HV Manual, die in de eerdere uitwedstrijd een zware nederlaag van 37-22 had geleden tegen deze tegenstander, was vastbesloten om deze keer een beter resultaat neer te zetten. En dat lukte aanvankelijk ook: de heren van Manual startten sterk met flitsende aanvallen, waardoor ze de leiding namen in de wedstrijd. Echter, naarmate de wedstrijd vorderde, kon Manual het hoge niveau niet volhouden. Dit resulteerde in een achterstand van 12-14 bij de rust. In de tweede helft werd het spel gelijkmatiger. Mede dankzij de uitblinkende prestaties van Wiebe Wessel op de hoek en keeper Renzo Koenen, die maar liefst vier van de zeven strafworpen keerde, bleef Manual in de race. De strijd was intens en beide teams gaven alles, maar uiteindelijk kwam Manual net tekort. De wedstrijd eindigde in een nipte nederlaag voor de thuisploeg met 26-27 als eindstand.

Doelpuntenmakers: Wiebe Wessel (7), Driek Gabriëls (6), Niek Bastiaans (4), Willem van Duren (4), Ruben Albers (2), Joep Weijs, Titas Vaidziunas, Maarten Lucassen.

HV Manual richt zich nu op hun volgende wedstrijd op 4 februari tegen HV Gemini in Voerendaal.