Acritas DS1 – HV Manual DS1 (04-02-’24)

Afgelopen zondagmiddag reisden de dames van Manual af naar Bakel om het op te tegen nemen tegen de nummer 1, de dames van Acritas. De dames van Manual kwamen al snel op een achterstand, maar ze  vochten zich goed terug waardoor het in de eerste helft gelijk op ging. De verdediging stond aan beide kanten goed. Er werden een paar mooie goals maken door onder andere Robbin Jans-Beken en Guusje Wessel. Hierdoor resulteerde het in een ruststand van 11-7. In het begin van de tweede helft kwamen de dames van Acritas weer op een verdere voorsprong. De verdediging stond in de tweede helft beter bij de dames van Acritas, waardoor het moeilijk werd voor de dames van Manual om doelpunten te scoren. Het bleek dat de koploper te sterk was voor de dames van Manual. Uiteindelijk resulteerde dit in een eindstand van 23-11. Hiermee lieten de dames van Manual de punten liggen.

Doelpuntenmakers: Robbin Jans-Beken (4), Guusje Wessel (3), Tessa van Dalen, Kris van der Sanden, Kiki Wessel.

Op zaterdag 24 februari spelen de dames een thuisduel tegen Swift DS2.