Ha-STU DS2 – HV Manual DS1 (10-12-’23)

De handbalsters van Manual reisden afgelopen weekend af naar Gelderland om tegen de Nijmeegse studentenhandbalvereniging dames 2 te spelen. De eerste treffer was uit de handen van de dames van Manual. De verdediging van beide teams stonden erg sterk waardoor er weinig doelpunten werden gescoord in de eerste helft. Toch ging Manual, na een paar mooie aanvallen, de rust in met een voorsprong van 8-11. Manual heeft het ook na de rust niet meer uit handen gegeven en bleef met minimaal 3 punten voorlopen op de Nijmeegse handbalsters. Uiteindelijk hebben de dames van Manual de wedstrijd gewonnen met 13-19

Doelpuntenmakers: Tessa van Dalen (6), Guusje Wessel (4), Kris van der Sanden (4), Kiki Wessel (3), Damini Sanichar. Jessie Manders.

Aankomende zaterdag spelen de dames hun laatste duel van 2023. In Venray nemen zij het op tegen Bergeijks DS2. De ploegen staan naast elkaar op de ranglijst dus dat belooft een spannende pot!