HV Manual DS1 – Swift DS2 (24-02-’24)

Afgelopen zaterdag heeft dames 1 van Manual een thuiswedstrijd gespeeld tegen Swift. De eerste helft ging erg gelijk op. De stand bij rust was 9-10 voor de dames van Swift. Ook na rust ging het in eerste instantie gelijk op. Nadat Manual op een 13-12 voorsprong kwam ging het steeds beter lopen. De verdediging stond goed en er werd volop aangevallen. De voorsprong werd steeds verder uitgebouwd. De eindstand was 22- 16 voor de dames van Manual die hierdoor de vierde plek weer bezetten in de stand.

Doelpuntenmakers: Guusje Wessel (8), Tessa van Dalen (3), Kris van der Sanden (3), Jessie Manders (3), Karlijn van Els (2), Robbin Jans-Beken (2), Kiki Wessel.

Zaterdag 4 maart reizen de dames af naar Boekel. Hier zullen zij het openen tegen VESPO DS1.