VESPO DS1 – HV Manual DS1(02-03-’24)

Afgelopen zaterdagavond stonde de dames van Manual tegenover de dames van VESPO DS1 in Boekel. De dames van Manual kwamen al snel op een achterstand van 2-0, maar door een paar mooie acties stonden we weer gelijk. Daarna gelijk het de hele eerste helft gelijk op. Door een paar goede acties aan beide kanten werden er mooie goals gemaakt. De ruststand was 13-12 in het voordeel van VESPO DS1. In de tweede helft kwamen de dames van Manual even op voorsprong. Maar VESPO vochten zich terug. Op het einde bleek de dames van VESPO te sterk voor Manual. Dit resulteerde in een eind van 27.23 in het voordeel van VESPO.

Doelpuntenmakers: Tessa van Dalen (5), Kiki Wessel (5), Jessie Manders (4), Kris van der Sanden (3), Karlijn van Els (2), Robbin Jans-Beken (2), Siobhan van der Groef, Guusje Wessel.

Volgende week ontvangen de dames EHV in Venray.